parallax background
 

Ons bedrijf

 
Over Power Quality Europe

Power Quality Europe (PQE) is een Nederlands bedrijf, dat zich richt op energiebesparende oplossingen door middel van vermindering van het elektriciteitsverbruik. Om dit te realiseren zijn wij sinds 2012 intensief bezig met de ontwikkeling, innovatie en installatie van zelf geproduceerde systemen.

PQE ziet energiebesparing door middel van elektriciteitsbesparing, als een van de meest aantrekkelijke manieren om bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen en de kosten van energie te verlagen. Onze oplossingen leveren een substantiële bijdrage aan de vermindering van de CO2 uitstoot, veroorzaakt door het elektriciteitsgebruik.


 
Over Power Quality Europe

Wij houden ons niet bezig met het vinden van alternatieve energiebronnen, of individuele producten zuiniger te maken.

Energiebesparing realiseren door middel van centrale oplossingen is wat ons betreft de belangrijkste stap om te zetten. Als bedrijf of consument heb je namelijk niet altijd in de hand of benodigde apparaten zuinig zijn. Met behulp van onze besparende systemen kan iedereen wél profiteren van permanente lager verbruik.

We hebben specifieke oplossingen voor grote, middelgrote en kleine bedrijven. Voor particulieren woningen en voor woningcorporaties hebben bij de kleine home series.

parallax background
 

Mission statement

 

Bij Power Quality Europe staat werkelijk en eerlijk besparen centraal. Wij streven ernaar om samen met onze klanten de CO2 uitstoot zoveel mogelijk terug te dringen en de kosten voor de eindgebruiker te beperken. Samen met jou werken we aan een rechtvaardige en leefbare wereld voor ons en onze kinderen.


Kubie™ - De elektriciteit besparingsproducten zijn samengevat onder de productnaam Kubie™.  Power Quality Europe (PQE) ontwerpt en produceert de Kubie™ producten in eigen beheer.