Zonnepanelen en Kubie.

solar-panele_t20_b8AjnE

Veel energieopwekkende producten hebben een beperkte levensduur. Tijdens die levensduur neemt het rendement dan ook nog aanzienlijk af en moeten kostbare componenten worden vervangen. Hierdoor wordt de werkelijke terugverdientijd wel heel ver de toekomst in geschoven. In tegenstelling tot deze oplossingen hebben de Kubie.-series een extreem lange levensduur. Er zitten geen bewegende, kwetsbare onderdelen in, waardoor de verwachte levensduur meer dan 40 jaar is, zonder enig verlies van rendement. Hierdoor kan er op de Kubie. homeseries dan ook levenslange garantie op de onderdelen worden gegeven.

Dat is dus besparen op je verbruik én tegelijkertijd meer rendement uit de zonnepanelen!

Met Kubie kan je in een handomdraai een grote besparing op je huidige elektriciteitsconsumptie realiseren. Het is uitstekend te combineren met andere duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen. De installatie van Kubie zal geen nadelig effect hebben op de opbrengst van uw panelen. De omvormer zal de lagere spanning vertalen in een hogere stroom (A) maar het eindproduct, het vermogen van de panelen, blijft hetzelfde. wel wordt de teruglevering door de verlaging van het eigen verbruik aanzienlijk hoger. De oplossing tegen uitvallende omvormers! Een groot probleem waar veel eigenaren van zonnepanelen mee kampen, is het uitslaan van de omvormer. Dit wordt veroorzaakt door een te hoge aangeleverde spanning. Hierdoor slaat de omvormer in een beveiligingstand en gaat de energie, die op dat moment wordt opgewekt, verloren.

In alle situaties waar dit probleem voorkwam, heeft de installatie van Kubie dit opgelost. Vanwege de lagere spanning in de woning zal de omvormer niet meer overbelast raken.

Top
×
Winkelmand

Verder winkelen